+ 47 465 23 845

Planlegger dere bryllup eller annet arrangement?

ring-260892_960_720.jpg

Ta kontakt og gjennomfører deres arrangement etter deres ønsker, Har også flotte Espedalen Kirke i nærheten hvor bryllup kan gjennomføres, Mottakelse, middag, fest, og overnatting er like i nærheten, 

Altså ALT på en plass. Dere har mulighet for å ha hele hotellet og plassen for dere selv, utenfor sesong. En fantastisk mulighet. 

Har plass for 20-90 gjester i restauranten, Peisestue med bar, musikk og dans, overnattingsplass for ca 140 gjester ( i dobbeltrom og 4 mannsrom) Har samarbeid med fotograf, sminkør, frisør om det er ønskelig. Ser frem til å kunne tilrettelegge ditt arrangement og få ta imot dine gjester.

Vi tar gjerne imot ditt konfirmasjonslag, Barnedåp, Bursdag med store eller små årsfeiringer. Slektstreff, eller andre lag. Ta kontakt for informasjon og prisoverslag.Espedalen fjellkirke ble vigslet i 1974, Kirkeinteriøret er lyst, og Trekantmotivet symboliserer treenigheten og Guds øye, her er sitteplass til ca. 130 personer, Bakveggen har loddrette vinduspalter som kan åpnes og lukkes etter behov, og har utsikt ut mot skogen og mot Espedalsvannet, en fantastisk flott altertavle.

Velkommen til vår vennlige villmark og ett fantastisk opphold ved Jotunheimens forgård.